Table-Booking portál
nemzetközi étteremkereső, közösségi oldal, és "ínyencpédia"

 
 

BASICS | Standard Verzió:

Feltöltheti étterme logóját, fényképeket, és saját E-képeslapjait,
valamint szerkesztheti étterme adatlapját, eseményeit és étlapját, mindezt számtalan nyelven és pár kattintással.

Bejelentkezés után a vendég kezelő rendszerben figyelemmel kísérheti az összes foglalási és vendég adatát.

 
 

MY.DESIGN | Prémium Verzió:

Itt találhat néhány dizájn sablont, amelyet a Prémium Verzióban használhat. Válassza ki az Önnek legjobban tetszőt, és olyanná varázsoljuk weboldalát!

De akár feltöltheti a saját arculatát, színeit is a table-booking.com CMS-e (tartalomkezelője) segítségével.

 
     

Table-Booking.com - az első, nemzetközi étteremkereső

Tökéletes estére vágyik? www.table-booking.com - az első intelligens, online asztalfoglalási rendszer! Többé nem kell a foglalt jelzést hallgatnia, vagy arra várni, hogy kapcsolják végre - a vendég kiszolgálása már otthon vagy az irodában elkezdődik, amikor online asztalt foglal estére kedvenc éttermébe. És ha egy új városba utazik, akár otthonról, akár a reptérről vagy a vonatról kényelmesen megtervezheti, hol vacsorázik aznap este. Ingyenes, és regisztráció nélkül is működik. A table-booking.com mobil verzióját különösen könnyű használni. (Hamarosan!)

Csak adja meg az országot, várost vagy egyéb keresési feltételt, és rendszer máris listázza a találatokat. A vendég kiválasztja az éttermet, a dátumot, az időt, és a vendégek számát, és a foglalást máris email-ben erősítjük meg, hogy semmi se állhasson a tökéletes este útjába. Egyedi kívánságok, mint például dohányzó vagy nem dohányzó asztal szintén lehetségesek, de megnézheti az étterem fényképeit vagy ét-és borlapját is.
Személyre szabott meghívókat küldhet barátainak vagy üzleti partnereinek. Az "Eseményszervező"-vel pedig akár ülésrendet, étlapot tervezhet, meghívókat küldhet ki, a részvételeket is könnyedén követheti. A térkép és a navigáció segítségével pedig mindenki könnyedén odatalál majd!Legyen Ön is a nemezetközi TB közösség tagja, ingyenes!

Amint regisztrál, és tagja a közösségnek, elmentheti kedvenc éttermeit a kedvencek listába, és megoszthatja profilját az éttermekkel. Ki ne szeretné, hogy törzsvendégként kezeljék?
A Table-Booking.com tartalmába is beleszólhat, vagy regisztrálhatja kedvenc éttermét.
Ha esetleg egy ismeretlen városban egyedül vacsorázna, és új emberekkel ismerkedne meg, a Table-Booking.com-on megtudhatja, ki van még aznap egyedül, és találkozót szervezhetnek. Regisztráljon
A Table-Booking.com bemutatja a nemzetközi mesterszakácsokat főzőműsoraiban!

Tudja meg hogyan főznek a legjobbak. Tovább a főzőműsorokhoz
Table-Booking.com "Pédiák"

A bor, koktél, fűszer és szivarpédiák "Wikik", vagyis ingyenes online enciklopédiák. Bárki közreműködhet a szerkesztésükben, hogy segítsen a világ legnagyobb enciklopédiájának fejlesztésében a borok, koktélok, fűszerek és szivarok területén.
A Wikik olyan weboldalak, amelyek tartalmát bármely felhasználó a böngészőben szerkesztheti, programazói ismeretek nélkül, és amelyeket kizárólag önkéntes szerzők írnak, díjazás nélkül. Minden ide feltöltött tartalom díjmentesen másolhatóvá és használhatóvá válik, amennyiben jelzik a szerző személyét és a forrást. (GNU licensz ingyenes dokumentációhoz). Szeretettel várjuk új szerzőinket!"Borpédia"

Minden borszakértőnek és mindenről, ami bor, hamarosan egy "Bortőzsdével", ahol nemzetközi aukcióra bocsájthatja különleges borait. A Bor Fórumban beszélgether hasonló érdeklődésű emberekkel, és akár megbeszélhetnek egy találkozót is! Borpédia"Fűszerpédia"

Segítsen a világ legnagyobb fűszer enciklopédiájának létrehozásában! Fűszerpédia"Koktélpédia"

Önnel is megtörtént már?Egy fantasztikus koktélt ivott valahol, de elfelejtette hogyan készült, tehát nem tudja elkészíteni otthon.
Kérje el a mixertől a receptet, és tegye közzé a Koktélpédiában. A mixer is bizonyára fog találni új recepteket! Koktélpédia"Szivarpédia"

Habár a dohányzást hamarosan minden éttermből kitiltják, még mindig sok ínyenc van, aki értékelni tud egy vacsora utáni jó szivart.
Itt mindent megoszthat, amit a szivarokról tud. Szivarpédia

Belépés a gourmet közösségbe