H Πύλη του Table-Booking
class="label"> παγκοσμια μηχανή αναζήτησης εστιατορίων, πλατφόρμα για την κοινότητα και για gourmets

 
 

BASICS | Standard Έκδοση:

Ανεβάσετε το λογότυπό σας, τις φωτογραφίες του εστιατορίου σας, τα δικά σας
E-Cards και επεξεργαστείτε το μενού σας, τις εκδηλώσεις σας και τις πληροφορίες του εστιατορίου σε όσες περισσότερες γλώσσες επιθυμείτε,πολύ εύκολα, με λίγα μόνο κλικ του ποντικιού.

Μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα στοιχεία των πελατών σας και τις κρατήσεις σας στο GMS (Σύστημα Διαχείρισης πελατών) με το δικό σας κωδικό σύνδεσης.

 
 

MY.DESIGN | Premium Έκδοση:

Δείτε εδώ μερικά πρότυπα σχεδίασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δική σας Premium Έκδοση. Απλά ενημερώστε μας ποιά εκδοχή σας αρέσει από τα πρότυπα που υπάρχουν και εμείς θα την τοποθετήσουμε στην ιστοσελίδα σας!

Ή ανεβάσετε τα δικό σας σχέδια και χρώματα μέσω του δικού σας table-booking.com CMS (Content Management System).

 
     

Table-Booking.com-Η πρώτη μηχανή αναζήτησης για εστιατόρια παγκοσμίως

Θέλετε μία τέλεια βραδιά? www.table-booking.com- το πρώτο έξυπνο online σύστημα για visual κράτηση τραπεζιού! Δεν υπάρχουν πλέον κατειλημμένες γραμμές και εκνευριστικές καταστάσεις αναμονής στη γραμμή – Η ικανοποίηση των πελατών αρχίζει από το σπίτι ή από το γραφείο όταν θελήσετε να κάνετε μία κράτηση τραπεζιού για τη βραδιά σας στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Και εάν είστε επισκέπτης σε μία νέα πόλη, μπορείτε άνετα να προγραμματίσετε εγκαίρως, για παράδειγμα όταν είστε στο αεροδρόμιο ή στο τραίνο, πού θα θέλατε να δειπνήσετε. Δωρεάν και χωρίς εγγραφή! Επίσης ιδιαίτερα εύκολο με τη νέα εκδοχή του table-booking.com για κινητό τηλέφωνο (Έρχεται σύντομα).

Συμπληρώστε το κράτος, την πόλη και όποια άλλα κριτήρια για την έρευνά σας και βρείτε το εστιατόριο που αντιστοιχεί στις επιθυμίες σας. Ο πελάτης επιλέγει το εστιατόριο, την ημερομηνία και την επιθυμητή ώρα, πληκτρολογεί τον επιθυμητό αριθμό ατόμων και πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στην τέλεια βραδιά. Ειδικές επιθυμίες όπως τραπέζι που επιτρέπεται η δεν επιτρέπεται το κάπνισμα ή ειδική εκ των προτέρων ενημέρωση όπως π.χ. για φωτογραφίες της ατμόσφαιρας του χώρου, το μενού της ημέρας ή της λίστας κρασιών είναι επίσης εφικτές.
Μπορούν επίσης να σταλούν ατομικά σχεδιασμένες προσκλήσεις σε καθε φίλο ή επαγγελματικό συνεργάτη. Η διοργάνωση εορτών επίσης διευκολύνεται με τον «Οργανωτή εκδηλώσεων» - η διαδικασία κατανομής θέσεων και η οργάνωση των μενού μπορεί να γίνει εικονικά, οι προσκλήσεις να σταλούν στους προσκεκλημένους και οι αποδοχές ή οι αρνήσεις να οργανωθούν. Οι οδηγίες από πόρτα σε πόρτα είναι εύκολα κατανοητές και οι διατεταγμένες δίνονται με σύστημα πλοήγησης!


 

Γίνετε μέλος στην παγκόσμια κοινότητα ΤΒ δίχως καμία χρέωση!

Μόλις γίνετε μέλος της κοινότητας, μπορείτε να καταχωρήσετε τα αγαπημένα σας εστιατόρια στην προσωπική σας λίστα αγαπημένων και να τους προωθήσετε το προφίλ σας. Σε ποιόν δεν αρέσει να του φέρονται σαν να είναι VIP?
Συμμετέχετε ενεργά όταν επιλέγετε το περιεχόμενο στο Table-Booking.com ή δηλώνετε το αγαπημένο σας εστιατόριο.
Αν βγείτε έξω για φαγητό και είστε μόνοι σας σε μία άγνωστη για εσας πόλη και επιθυμείτε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, μπορείτε να δείτε ποιοι άλλοι θα δειπνήσουν μόνοι τους την ίδια μέρα και να οργανώσετε ένα «δείπνο στα τυφλά». Γίνετε μέλος.


 
 

Το Table-Booking.com παρουσιάζει τους μεγάλους διεθνείς chef σε εκπομπές μαγειρικής!

Μάθετε πώς πραγματοποιούν τις μαγικές συνταγές οι πραγματικά μεγάλοι σεφ. Παρακολουθώντας τις εκπομπές μαγειρικής


 
 

Table-Booking.com "Εγκυκλοπαίδειες"

Οι εγκυκλοπαίδειες για κρασί, κοκτέιλ, μπαχαρικά και πούρα είναι Wikis, δηλαδή δωρεάν διαδικτυακές εγκυκλοπαίδειες. Ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει τις γνώσεις του/της και να βοηθήσει στην επέκταση της μεγαλύτερης παγκοσμίως εγκυκλοπαίδειας στους ειδικευμένους τομείς του κρασιού, των κοκτέιλ, των μπαχαρικών και των πούρων.
Τα Wikis είναι ιστότοποι των οποίων το περιεχόμενο μπορεί να αλλάζει από κάθε χρήστη χωρίς καμία προηγούμενη γνώση ή δεξιότητα προγραμματιστή, απευθείας στον browser και οι οποίοι είναι γραμμένοι δίχως κόστος από εθελοντές συγγραφείς. Όλο το περιεχόμενο μπορεί να αντιγραφεί και να χρησιμοποιηθεί δίχως κόστος απλά με την αναφορά της πηγής και του συγγραφέα. (GNU license for free documentation). Περιμένουμε την συμμετοχή νέων συγγραφέων!

 
 

"Εγκυκλοπαίδεια για κρασιά"

Για όλους τους γνώστες του κρασιού και οτιδήποτε άπτεται του κρασιού, θα δημιουργηθεί μία ανταλλαγή επικοινωνίας γύρω από το κρασί και σύντομα θα μπορείτε να κάνετε δημοπρασία κρασιών παγκοσμίως. Στο Φόρουμ του κρασιού μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις με ομοϊδεάτες σας και εαν επιθυμείτε, να οργανώσετε απευθείας συναντήσεις με ανθρώπους σε εστιατόρια για ένα «τυφλό δείπνο». Εγκυκλοπαίδεια για κρασιά

 
 

"Εγκυκλοπαίδεια για μπαχαρικά"

Βοηθήστε στο σχεδιασμό της μεγαλύτερης παγκόσμιας δωρεάν εγκυκλοπαίδειας για τα μπαχαρικά! Εγκυκλοπαίδεια για μπαχαρικά

 
 

"Εγκυκλοπαίδεια για Κοκτέιλ "

Έτσι είναι και για σας? Ήσασταν σε ένα μπαρ στο Χονγκ Κονγκ και ήπιατε ένα φανταστικό κοκτέιλ, αλλά δεν θυμόσαστε πως φτιάχνεται κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το ετοιμάσετε στο σπίτι σας.
Ρωτήστε τον μπάρμαν για τη συνταγή και εκδώστε την στο Cocktailpedia online. Ο μπάρμαν επίσης θα ευχαριστηθεί να βρει νέες συνταγές! Εγκυκλοπαίδεια για Κοκτέιλ

 
 

"Εγκυκλοπαίδεια για Πούρα"

Αν και το κάπνισμα σύντομα θα απαγορευθεί στα περισσότερα εστιατόρια, υπάρχουν ακόμα πολλοί gourmets οι οποίοι εκτιμούν ένα καλό πούρο μετά το φαγητό.
Εδώ μπορείτε να ανεβάσετε οτιδήποτε θα θέλατε να μοιραστείτε με όλο τον κόσμο σχετικά με πούρα. Εγκυκλοπαίδεια για Πούρα

 

Σύνδεση στην κοινότητα των gourmets