Show Presentatie!
SluitenX
   
 

Voor uw bestaande website:

 
   
   
 

BASICS | Standard Version:

Upload uw logo, foto's en restaurant je eigen E-Cards en bewerken van uw menu, evenementen en restaurant info in zoveel talen als je wilt heel gemakkelijk met slechts een paar muisklikken.

U kunt toezicht op alle uw gasten gegevens en boekingen in de GMS (Gast Management System) met uw eigen login.

 
 

MY.DESIGN | Premium version

Zie hier enkele design templates die u kunt gebruiken voor uw Premium versie. Laat het ons weten welke sjabloon u wilt en wij toepassen op uw website!

Of upload uw eigen ontwerp en kleuren in de table-booking.com CMS (Content Management System).

 
   
   
 

Table-Booking handleiding

 
 
   

Table-Booking voor Restaurants

Table-Booking.com vergroot niet alleen de service voor uw gasten, maar offert de restaurant eigenaar ook over de ideale marketings tool voor direct marketing: Met de hulp van een geïntergreerde database, kunnen speciale wensen van gasten worden genoteerd en de bezoekers worden direct geaddreseer met een nieuwsbrief. Dit om ervoor te zorgen dat de gasten vaker terug komen naar uw restaurant en kunnen genieten van een betere service.

In het wachtwoord-beschermde gastronomy gedeelte en in de evenement planner, kunnen geschaalde tafels en stoelen gebruikt worden, om het overzicht compleet te maken. Hier komt nog eens bij, dat alle reserveringen opgeslagen worden in een duidelijk overzicht inclusief het tafel nummer en het aantal gasten, statistieken kunnen geprint worden en oude reserveringen worden verwijderd.

De meest belangrijke voordelen in vogelvluchtIk wil Table-Booking.com gebruiken voor mijn restaurant!

Aanmelden bij de Gourmet Community