Bemutatkozás lejátszása!
CloseX
   
 

Az Ön meglévő weboldalára:

 
   
   
 

BASICS | Standard Verzió:

Feltöltheti étterme logóját, fényképeket, és saját E-képeslapjait,
valamint szerkesztheti étterme adatlapját, eseményeit és étlapját, mindezt számtalan nyelven és pár kattintással.

Bejelentkezés után a vendég kezelő rendszerben figyelemmel kísérheti az összes foglalási és vendég adatát.

 
 

MY.DESIGN | Prémium Verzió:

Itt találhat néhány dizájn sablont, amelyet a Prémium Verzióban használhat. Válassza ki az Önnek legjobban tetszőt, és olyanná varázsoljuk weboldalát!

De akár feltöltheti a saját arculatát, színeit is a table-booking.com CMS-e (tartalomkezelője) segítségével.

 
   
   
 

Table-booking.com használati útmutató

 
 
   

A Table-Booking.com éttermek részére

A Table-booking.com egy nemzetközi, többnyelvű, interaktív, valósidejű asztalfoglalási rendszer, amelyben 2 kattintás egy garantált és visszaigazolt asztalfoglalás.

A különlegesség: nincsenek fix költségek, vagy belépési díjak az étteremtulajdonosoknak. Regisztrálás után Ön azonnal használhata a tartalomkezelő rendszert (Content Management System - CMS), a személyes belépési jelszavával. A Table-booking.com-ot mind az éttermeknek, mind a vendégeknek nagyon könnyű használni.

Kattintson az alábbi linkre egy rövid videó megtekintéséhez, amelyben megmutatjuk, milyen könnyű a tartalomkezelő rendszer használata.

>> Nézze meg a videót most!

A legfontosabb előnyők összegezve

Használni szeretném a table-booking.com-ot

Az éttermeknek ingyenes, többnyelvű foglalási weboldal valósidejű foglalási szolgáltatással.
A valósidejű azt jelenti, hogy az étterem tulajdonosnak nem kell egyenként visszaigazolni a foglalásokat, azok azonnal megjelennek a foglalási áttekintésben. A vendég is azonnal látja, hogy foglalása sikeres volt-e.

Ezenfelül mindkét fél email-ben megerősítést kap a foglalás részleteivel.

Amennyiben a vendég a Gourmet Közösség tagja, az étterem rengeteg részletet megtudhat a vendégről, például hogy vegetáriánus vagy van-e ételallergiája, így jobb kiszolgálást tud biztosítani a vendégeknek. Még egy kevésbé tapasztalt felszolgáló is könnyen fel tudja így ismerni a vendéget, és preferenciáit.

Minden foglalás (asztal számmal és a vendégek számával) elmentésre kerül, a foglalási jelentések naponta ellenőrizhetőek és módosíthatóak.

A már létező weboldalát könnyen átirányíthatja a table-booking.com-os weboldalára, vagy beágyazhatja a foglalási naptár alkalmazást (widget).

A Prémium verziót azoknak az éttermeknek terveztük, akik nagy hangsúlyt fektetnek a már kialakított arculatukra. Használhatja egyik különleges dizájn sablonunkat, vagy megtervezheti weboldalát saját maga. (Amennyiben szeretné, hogy egy saját arculatot tervezzünk az Ön éttermének, kérjük keressen meg minket elérhetőségeinken. Tervező ügynökségünk szívesen tervez Önnek egy egyedi, megkapó arculatot, elérhető áron.

Azon éttermek számára, amelyek nem rendelkeznek még weboldallal, egy egyedi weboldalt ajánlunk, saját, személyre szabott URL-lel.

A szolgáltatás 100%-ban mindig elérhető, legyen akár otthon, nyaralás közben vagy éppen az éttermében. Folyamatos rálátása lesz az üzletmenetre, még akkor is, ha több éttermet igazgat. Bármikor könnyen frissítheti a tartalmakat, promotálhat eseményeket, vagy meghívókat küldhet vendégeinek. A prémium verzióval hirdetheti eseményeit vagy különlegességeit a weboldal jobb oldalán.

Ez a könnyen érthető rendszer semmiféle internet vagy szoftver tudást nem igényel.

Az étteremtulajdonosok nem maradnak egyedül a marketingfeladatokkal sem, hiszen a Table-Booking.com minden egyes éttermet ingyenesen promotál nemzetközi, aktívan növekvő közösséggel rendelkező web 2.0-ás webportálján.

A table-booking.com weboldal szolgáltatásai teljesen ingyenesek mind az éttermeknek, mind a vendégeknek.

A TBS csak abban az esetben számít fel díjat, amennyiben online foglalás történik, ekkor egy vendég után 0.50 eurót számolunk fel, de maximum 2,00 eurót (4 vendég) foglalásonként. Ugyanabban a foglalásban további vendégek Önnek nem kerülnek pénzbe, tehát Ön sosem fizet többet, mint 2,00 eurót foglalásonként, nem számít, hány vendég érkezett.

Használni szeretném a table-booking.com-ot

Belépés a gourmet közösségbe