Veure presentació en Flaix!
TancarX
   
 

Per a la seva pàgina web existent:

 
   
   
 

BASICS | Versió Estàndard:

Carregueu el seu logotip, les imatges del seu restaurant i les seves pròpies E-Targetes. Edita el seu menú, esdeveniments i informació de restaurant en tants idiomes com t'agrada molt fàcilment amb només uns clics.

Podeu controlar totes les seves dades dels hostes i les reserves a la GMS (Guest Management System) amb la seva pròpia entrada.

 
 

MY.DESIGN | Versió Premium

Vegi aquí algunes plantilles de disseny que pots utilitzar la seva versió Premium. Només digui'ns quina plantilla que t'agrada i l'apliquem al seu lloc web!

O pujar el seu propi disseny i colors de la table-booking.com CMS (Content Management System).

 
   
   
 

Table-Booking manual de usuari

 
 
   

Table-Booking per a restaurants

Table-Booking.com no només ofereix serveis per a comensals, també ofereix al propietari del restaurant el mètode ideal per implementar un màrqueting directe: Amb l'ajuda d'una base de dades integrada, les comandes especials dels clients són sempre presents i aquest és directament informat de les últimes novetats del seu interès mitjançant un butlletí de Notícies (Newsletter). Això assegura visites mes freqüents per al restaurant i un millor servei per al seu client.

En l'àrea de Gastronomia i Planificació d'Esdeveniments (protegida amb contrasenya), les taules i cadires poden ser gestionades i organitzades en totes les àrees del restaurant segons sigui la necessitat. Addicionalment, totes les reserves poden ser arxivades i visualitzada clarament, incloent els nombres de taula i el nombre de persones. Les estadístiques poden ser impreses i les antigues reserves poden ser esborrades.

Registra aquí el teu Restaurant i obtén una pàgina web GRATUÏTA! Clica aquí!

Aquestes són algunes de dels avantatges mes importantsRegistra aquí el teu Restaurant i obtén una pàgina web GRATUÏTA! Clica aquí!

Entri en la Gourmet Community